Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Make it Possible - Ελληνικοί υπότιτλοι (Greek subtitles)_Η σκληρή πραγματικότητα της εργοστασιακής κτηνοτροφίας



Η βιομηχανική ή εργοστασιακή κτηνοτροφία, είναι μία βιομηχανική διαδικασία κατά την οποία η μεταχείριση των ζώων και η παραγωγή ζωϊκών προϊόντων, ακολουθούν πρότυπα μαζικής παραγωγής. Τα ζώα δεν λαμβάνονται υπόψη ως άτομα, ως αισθανόμενα όντα με μοναδικές φυσικές και ψυχολογικές ανάγκες, αλλά μόνο ως αυγά, γάλα, κρέας, δερμάτινα προϊόντα κλπ, εκτρέφονται σε εργοστασιακές συνθήκες, ενώ με γενετικές παρεμβάσεις και φάρμακα οδηγούνται τεχνητά σε μεγαλύτερη παραγωγή με ολέθριες επιπτώσεις στην υγεία και την ευζωϊα τους.

Η βιομηχανική εκμετάλλευση των ζώων έχει οδηγήσει σε μία θεσμοθετημένη τρομακτική σκληρότητα προς τα ζώα, ενώ επιδρά αρνητικά στο περιβάλλον, δημιουργεί κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία και ευθύνεται για την εξάντληση των φυσικών πόρων.

Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη να καταργηθεί άμεσα και όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε σε αυτό. Το βίντεο αυτό αποτελεί μέρος μίας καμπάνιας που στόχο έχει την κατάργηση της βιομηχανικής εκτροφής των ζώων και καλεί το καταναλωτικό κοινό να συμβάλλει σε αυτό με τις προσωπικές του επιλογές.

Δηλώστε την προσωπική σας επιλογή και συμβάλλετε και εσείς στην πραγματοποίηση του οράματος για έναν κόσμο χωρίς βιομηχανική κτηνοτροφία. http://www.makeitpossible.com//

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου